Sobre mi

Sóc la Neus Estrada Carreras, el meu postpart-puerperi va despertar la meva intuïció. Una re Evolució per la meva consciència.

Ser dona i mare ha estat clau de volta a la meva vida.

Una camí que m’ha obert a…

Imagen de la autora abrazándose a si misma con calma en su rostro

El que m’ I N S P I R A...

La meva parella i família m’inspiren per estimar-me cada dia una mica més. A mirar-me amb més amor.

Estimar-me, el camí que m’ajuda a apropar-me a ells. Son una ReEvolució per mi. El màster de la meva vida. Cada vincle un regal per aprofundir en qui sóc i un tresor per explorar els camins d’estar millor en presència amb mi.

Gràcies per ser en aquest camí. Doneu amplitud, força i sentit a la meva vida. Sí, he dit sentit. L’amor, m’omple de sentit.

El focusing

El focusing des que el vaig descobrir m’acompanya i ja no pot ser d’una altra manera. Focusing és una manera d’acompanyar-me i acompanyar-te a través de les sensacions corporals que porta a la presència i a l’acceptació radical de qualsevol sensació interna.

Entendre el llenguatge emocional del cos en plena dansa amb la intuïció és pura reEvolució. M’omple l’ànima amb la seva pràctica i miro d’expandir-la a cada dona que acompanyo.

El cos és un temple i focusing ens ensenya com escoltar el que ressona dins.

Imagen de fondo con la autora divisando de frente el bosque, con un rayo de luz inuminándola
Imagen de medio cuerpo de una persona caminando sobre un campo boscoso

La natura és part de la meva medicina.

Viure on visc és un somni fet realitat que em va ensenyar confiar. Un espai de trobada amb mi i amb tot. Mirar a l’horitzó i veure sempre verd i sortir de la porta de casa per trepitjar terra descalça em fa sentir prop de mi. En presència.

La natura és l’essència que ho cura tot. Allà on trobo la font de salut i com guarir-me quan em cal.

El cos és natura. El vehicle que em permet des del focusing acompanyar-te des de la teva veritat interna. Amb respecte i cura m’apropo per a facilitar que puguis escoltar a dins des de la presència.

Aprendre en totes les seves formes m’inspira

Vaig iniciar els estudis de psicologia des de la necessitat de trobar respostes d’ànima. Amb els anys he après que la saviesa és de pell i de vida. Hi ha coses que no he après a cap llibre i encara no entenc la raó. Les sé i no ho sé explicar. Cal des de la humilitat i el servei rendir-se al misteri de la vida.

He seguit estudiant i aprenent sempre amb la necessitat de contactar amb l’experiencial. La meva manera d’entendre el món és a partir de l’experiència i per més conceptes que arriben a mi miro de portar-los a un escenari on els pugui sentir i experimentar.

Per mi llegir sempre és bàlsam i una forma d’oferir aliment a la nena curiosa que porto dins meu.

Estudiant psicologia va començar el meu camí. La vida va prendre altres camins i em va portar a formar-me en Biografia Humana de la mà de la Laura Gutman. En Psicologia Perinatal a l’Institut Europeu de Psicologia Perinatal. Estudiant Focusing i integrant eines psicocorporals des que vaig entrar en contacte amb ell. Coach en Visió Intuïtiva. Formada en ioga i ioga perinatal.

Sense parar mai en aquest afany de saber més. Amb la humilitat de saber que sé molt poc.

Escriure em manté sana i viva. L’escriptura és terapèutica i és un pilar a la meva vida des del que acompanyo.

Imagen de la autora leyendo un libro en medio de la naturaleza

Des d’aquí t’acompanyo a desplegar tot el que hi ha dins teu.

A navegar les aigües femenines a la recerca de la connexió, confiança i pau que hi ha en tu.

Em poso al servei per a que despertis

Una connexió profunda i plena d’intuïció

Una confiança amorosa

I una pau compassiva