7 anys i un dia

Avui fa 7 anys que vam saber que habitaves dins meu. 24 de Setembre, 7 del matí. 7 anys que ens vam llevar emocionats per comprovar que tot allò que sentia era cert.

Els 7 anys més transformadors, fèrtils, creatius i empoderadors de la meva vida. 7 anys en els que he après a estimar, mirar, gaudir i aprendre al teu costat amb ulls de nena.

Ja fa 7 anys que va començar un camí cap a estimar d’una manera diferent. 7 anys que vaig començar a descobrir tot l’amor que hi ha en mi a través de tu. 7 anys que em vas obrir la porta a ser mare i viure una de les dones que habita en mi i que desconeixia. 7 anys que em vaig enamorar del pare i no només de l’home que fa camí amb mi. 7 anys de tant… que no hi ha paraules. Només en tinc una.

Gràcies per tant Mar. GRÀCIES!

ganges-lluna-de-llum-neus-estrada-carreras

Ganges (Índia), 2009 – Demanant a la vida que vinguéssis a nosaltres.