Moments

Imagen de una madera pintada artesanalmente junto a una gema, ambas situadas encima de una roca

Moments far

Sents un impuls intern que costa de frenar, saps cap on anar, tot i que potser et fa por. Dins teu hi ha amplitud, pots sentir l’expansió i l’amor que hi ha en tu amb facilitat. Hi ha alguna cosa que brilla i sents molt a prop.

T’acompanyo a trobar el coratge i a afrontar els bloquejos o pors per seguir el camí que s’il·lumina davant teu.

Moments crisàlide

Estàs perduda. Estàs en cerca d’alguna guia interna que t’ajudi a trobar cap a on anar.

Sé com et sents. I et puc ajudar.

Has perdut les referències. No et reconeixes. Ja no ets qui eres però encara no saps qui ets ara. Vols fer canvis a la teva vida. Canvis que potser encara no saps quins són. Intueixes. A estones el que intueixes et fa por.

Imagen de una persona caminando descalza sobre un campo verde

Dubtes. Et sents sola.

No tots els camins els hem de recórrer soles. T’acompanyo viure el teu moment crisàlide des de del teu cos i intuïció. Sents un desig gran de trobar camí. De saber cap on anar. De trobar confiança en tu per seguir endavant entre les ombres. Vols trobar la pau que saps que hi ha en tu i no sempre la trobes. Necessites guia per a retrobar-te. Un espai on recordar qui ets tu. Un temps per retornar a tu a través d’aquest moment en el que has anat a parar a la crisàlide.
Imagen de una mano sosteniendo delicadamente un trozo de madera pintado artesanalmente

Els reptes que ens plateja la vida en moments crisàlide:

El que passa a la Crisàlide...

Venies de ser un cuquet que sap que la seva vida és menjar i viure entre la llum de dia i la foscor de la nit. De cop, i sense saber perquè et sents fent un capoll al teu voltant. Has creat un vestit per un temps que ara és la teva crisàlide. Dins la crisàlide tot és fosc. I no saps què hi ha més enllà d’estar dins la crisàlide.

La crisàlide que et permetrà néixer de nou. La metamorfosis que potser et fa por, crearà una nova versió de tu més propera a la teva essència. En algun moment sentiràs la necessitat de començar a fer un foradet per a que entri un primer raig de llum. I des d’aquí desplegaràs el vol sent ja papallona.

T’acompanyo a reconeixe’t enmig de la confusió. Et dono la mà en aquesta metamorfosi plena de transformació dins la crisàlide que et portarà a desplegar les ales.