Postpart. La força creadora.

artista-elizabeth-ruch-post-part-neus-estrada-carreras-lluna-de-llum

Ja són moltes les dones amb les que he parlat en el seu procés de postpart i m’expliquen la necessitat de crear que tenen. El desig intens de plasmar tot el que neix en elles. I malauradament, també comentem la frustració que genera a vegades no poder fer-ho, no sentir la força suficient o no estar tan acompanyades com necessiten per fer-ho.

El postpart és una etapa vital que en general té mala premsa. Un espai-temps femení que ens descobreix i ens fa arribar fins a les pròpies cavernes. Una trobada amb racons inhòspits que ni tan sols coneixíem. S’amaguen pors, confusió, bloquejos, conflictes i ombres que ni tan sols sospitàvem i que ens acompanyen en el més profund de nosaltres mateixes.

Transcorregut aquest camí, si no intentem desconnectar-nos de sentiments tan contraposats com la confusió que ens genera estar tan a prop de l’ombra, i al mateix temps viure l’alegria de ser mares, un univers ple de troballes ens espera. Un Univers ple de troballes en forma de tresors que ni tan sols havíem intuït que habitaven en nosaltres.

El postpart és un moment vital en què si ens escoltem i la ment ho permet, la intuïció s’escola per cada cèl·lula i la força creadora sorgeix amb gran potència.

La connexió magnífica de la que ens proveeix la natura per connectar amb la nostra cria, passa per estar més que mai en contacte amb la nostra essència. Probablement sigui el moment de la nostra vida que hi podem estar més a prop, sense necessitat de fer res per aconseguir-ho.

És aquí que s’obren portes inexplicables, arriben intuïcions-guia i la força creadora amb una potència increïble s’apodera de nosaltres. Crear per plasmar sense dubtar el que la nostra intuïció en diu a crits, i tot i així a vegades ens costa de creure.

I tu? Pots escoltar a la teva intuïció com crida? Sents la confusió i ambivalència que hem sentit moltes dones? T’agradaria que t’atrapés la força creadora?

Indaga. Busca en tu i no a fora. Sent com la teva cria busca connectar-te amb tu mateixa per sanar tot allò que t’acompanya però que pesa per viure en pau. No sentis una càrrega aquesta etapa que és un tresor. Fes d’ella una oportunitat divina perquè desperti en tu el miracle que ets. Només tu ets capaç de fer, crear i parir allò que necessita el món de tu. Deixa que el teu postpart et guiï i que les teves intuïcions et transformin.

Res tornarà a ser el mateix! El teus fills/es no et canvien la vida, desperten en tu tot allò que hi havia adormit! Et parlen de tot l’Amor que hi ha en tu i que has descobert a través d’ells/es. Tot l’Amor que pots portar al món dona creadora. L’Amor que pots oferir amb la teva creació.

Connecta amb tu. Deixa’t portar. Que la intuïció es faci guia del teu viatge.

Artista: Elizabeth Ruch
Text: Neus Estrada Carreras – LLuna de LLum